Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd.

  • Κίνα Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiashan Gangping Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Ετήσιες πωλήσεις: >100
Εξαγωγή pc: 80% - 90%

Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων Gangping Jiashan, ΕΠΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον του δέλτα οικονομικό κύκλο ποταμών Yangtze. Αυτή η επιχείρηση είναι σχεδόν μηδέν-απόσταση στη Σαγκάη και είναι μόνο 90 χλμ και μακρυά από Hangzhou και Suzhou. Με μια τέτοια στρατηγική θέση, η μεταφορά γύρω από την επιχείρηση είναι πολύ κατάλληλη.

Σαν βάση κατασκευής για τη γλιστρώντας φέρουσα βιομηχανία, η βασική εστίαση του εργοστασίου μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων, το βελτιστοποιημένο κόστος παραγωγής και η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων. Το εργοστάσιό μας είναι επίσης δεσμευμένο στην εφαρμογή και την προώθηση των καινοτομημένων προϊόντων, των νέων υλικών και των ερευνών υψηλής τεχνολογίας. Ενισχύουμε συνεχώς το επίπεδο και την εικόνα της επιχείρησης. Από την πλήρως ολοκλήρωση των πλεονεκτημάτων της ομάδας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους, και καλές υπηρεσίες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των ξένων πελατών.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του εργοστασίου μας καλύπτει πέντε κατηγορίες, 20 σειρές και χιλιάδες προδιαγραφές. Οι διαδικασίες παραγωγής ελέγχονται καλά και ακριβής ποσολογημένος για κάθε λεπτομέρειες. Η παραγωγή επίσης αυστηρά εφαρμόζεται στο πλαίσιο του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας ISO9001.

Product App

Λόγω του συνδυασμού των χαρακτηριστικών και της απόδοσης του υλικού, το προϊόν CCB χρησιμοποιείται ευρύτερα και διαδίδεται από το γενικό μόνο ρουλεμάν τρεξίματος. Με λεπτούς τοίχους δομή, μικρός όγκος, ελαφρύς, κατάλληλος να χρησιμοποιήσει το μανίκι της ΕΕ. Με βάση τις υλικές ιδιότητες του μίγματος PTFE ένδυσης το προϊόν ΘΦ στρώματος είναι κατάλληλο γιατί τη δύσκολη συντήρηση δεν μπορεί να γεμίσουν ή δύσκολος να ανεφοδιάσει σε καύσιμα, καμία λίπανση πετρελαίου και λιγότερες περιπτώσεις λίπανσης πετρελαίου. Στο στάδιο της χρησιμοποίησης, το μίγμα PTFE διαμορφώνει μια ταινία μεταφοράς για να προστατεύσει τον αλέθοντας άξονα ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του άξονα δαγκώματος. Το μίγμα PTFE έχει την άριστη αντοχή και το χαμηλό συντελεστή τριβής, και το ποσό ελαστικός-πλαστικού, η διανομή πίεσης σε μια ευρεία επιφάνεια επαφών, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα ρουλεμάν του προϊόντος (δείτε την ΕΕ), έτσι το προϊόν της ΕΕ είναι κατάλληλο για την περιστροφή, την ταλάντευση, αξονικά γλιστρώντας κ.λπ….

 

αυτοκινητοβιομηχανία

 

Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές σε αυτήν την βιομηχανία περιλαμβάνουν:

Η ρυθμιστική βαλβίδα, φρένο, πεντάλι συμπλεκτών, μηχανισμός ρύθμισης καθρεφτών, ψήκτρα, ανυψωτής παραθύρων, sunroof μηχανισμός, πηδάλιο, πόρτα αυτοκινήτων κλειδώνει, ζώνη ασφάλειας καθισμάτων αρθρώσεων πορτών που εντείνει το μηχανισμό, που ρυθμίζει το μηχανισμό, τον απορροφητή κλονισμού, τον απορροφητή κλονισμού, τον εξαερωτήρα μηχανών, τον κορμό, την άρθρωση κουκουλών, την οριζόντια ράβδο και τη σφαίρα τραβήγματος, τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων, το πηδάλιο, την οδηγώντας συσκευή, το πιάτο άνοιξη κ.λπ….

 

 

Γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα τροφίμων

Το τρακτέρ, συνδυάζει, (σανός, άχυρο, κ.λπ.) μηχανή συσκευασίας, πιέζοντας μηχανή, εξοπλισμός επεξεργασίας κρέατος, θεριστική μηχανή πατατών, ψεκαστήρας, στεγνωτήρας σιταριού, φυτό ο εξοπλισμός, παρασκευάζοντας τον εξοπλισμό, κ.λπ….

Μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα μεταφορών

Εκσκαφέας, υδραυλικοί ανελκυστήρες, συγκεκριμένος αναμίκτης, forklift φορτηγό, υδραυλικός κύλινδρος, tensioner ζωνών, γερανός, φορτηγό κονιάματος, forklift παλετών φορτηγό, πνευματικός ανελκυστήρας, εκσακαφείς, κυλιόμενες σκάλες, διαβάσεις πεζών, βαριά ρυμουλκά, υγρή συσκευή έγχυσης, δευτερεύουσα μηχανή φόρτωσης κ.λπ….

Οικιακές συσκευές, εμπορικές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμός νοσοκομείων

Κλιματιστικά μηχανήματα, ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια, ράβοντας μηχανές, πλυντήρια, ψυγεία, μηχανές αντιγραφής, εκτυπωτές, ανιχνευτές, συστήματα επεξεργασίας ταχυδρομείου, ταξινομώντας συσκευές επιστολών, οδοντικός εξοπλισμός, εξοπλισμός ακτίνας X, λειτουργούντες πίνακες, κ.λπ….

Υδραυλική βιομηχανία

Κλιματιστικά μηχανήματα, ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια, ράβοντας μηχανές, πλυντήρια, ψυγεία, μηχανές αντιγραφής, εκτυπωτές, ανιχνευτές, συστήματα επεξεργασίας ταχυδρομείου, ταξινομώντας συσκευές επιστολών, οδοντικός εξοπλισμός, εξοπλισμός ακτίνας X, λειτουργούντες πίνακες, κ.λπ….

Άλλες εφαρμογές

Ποδήλατο, μοτοσικλέτα, εργαλεία, νήμα που βράζουν τη μηχανή, που εναλλάσσει στον ατμό το πριόνι, την τέμνουσα μηχανή, την υφαντική μηχανή, την πλέκοντας μηχανή, τη μηχανή κουμπιών, το σύστημα συσκευασίας, το μηχανικό εξοπλισμό, τον εξοπλισμό κατασκευής γυαλιού, κ.λπ….

Αφήστε ένα μήνυμα